Computertip: Bestand uit Prullenbak terugzetten

Gepubliceerd 19 december 2018
computertip_2
Beeld Getty Images

Ieder bestand dat je verwijdert, wordt standaard in de Prullenbak gezet. Als je later toch dat bestand nog nodig hebt, kun je het terugzetten uit de Prullenbak. Het bestand wordt dan weer neergezet in de laatste map waar het oorspronkelijk stond.