Ieder bestand dat je verwijdert, wordt standaard in de Prullenbak gezet. Als je later toch dat bestand nog nodig hebt, kun je het terugzetten uit de Prullenbak. Het bestand wordt dan weer neergezet in de laatste map waar het oorspronkelijk stond.
Computertip: Bestand uit Prullenbak terugzetten
Beeld Getty Images